New Fotografie is nieuw!

Eindelijk, 2019 is voor mij ook begonnen! Helaas had ik dit jaar een valse start, in verband met een operatie aan mijn voet. Nu, ruim 3 maanden verder ga ik het werk weer rustig aan oppakken met een nieuw concept en een prachtige nieuwe huisstijl! Tja, ik moest toch iets doen de afgelopen maanden… đŸ˜‰

new-fotografie-nadine-van-spanje-fotograaf-veenendaal

Terwijl iedereen om me heen aan de slag ging met de goede voornemens, lag ik met mijn voet omhoog in bed. Vanuit bed zag ik iedereen naar hun werk of een zakelijke afspraak gaan, ik ging naar de orthopeed, de fysio of de huisarts. Niet echt de lifestyle die goed bij mij past…

new-fotografie-nadine-van-spanje-fotograaf-veenendaal

Wat er precies is gebeurd

Mijn middenvoetsbeentjes zijn ingekort, omdat ze te lang waren en ik pijn had tijdens het lopen. Het voelde alsof ik bij elke stap mijn stroombotje stootte.

De operatie was binnen een kwartiertje gedaan, maar na drie maanden herstel ik nog steeds. Ik mis nog steeds een deel van het gevoel in mijn tenen en deze kan ik ook niet bewegen. Waarschijnlijk wat zenuwtjes gesneuveld, kan gebeuren!

Voorheen werkte ik ook in de horeca, maar helaas mag ik dat voorlopig nog niet doen. Te zwaar werk, 9 uur achter elkaar staan en lopen. Ik vind het jammer dat ik nog niet terug kan, wie weet kan het over een paar weken/maanden wel!


Voor mij was het geen optie om niet te werken, dus heb ik mij volledig op de rebranding van New Fotografie gericht tijdens mijn herstel periode. Ik was niet helemaal gelukkig meer met wat ik deed en ook niet met de manier waarop. Wat ik graag wilde was een nieuw, duidelijk concept waar ik volledig voor wilde gaan. In plaats van alle takken van sport aan te bieden, heb ik nu alleen nog interieurfotografie, brandingfotografie en personal branding fotografie in mijn aanbod. Van de fotoshoots voor particulieren en de kinderfeestjes heb ik afstand gedaan.

Als ik voor ondernemers werk, wordt ik het gelukkigst. De keuze om voor bovenstaande diensten te kiezen was zo gemaakt. Ik wil het beste in ondernemers naar boven halen en ze helpen om dit aan hun klanten en volgers te laten zien, dit is mijn missie met fotografie. Ook wil ik het bloggen weer oppakken en daar schijven over fotografie en het ondernemerschap. Hiermee wil ik andere mensen inspireren om ook te kiezen voor het ondernemerschap! Ik koos hier 3,5 jaar geleden voor toen ik 18 was en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Wat ik ook wil doen, is ondernemers helpen met marketing en startende fotografen helpen met het ondernemerschap. Wat heb je aan kennis als je het niet kan delen?

new-fotografie-nadine-van-spanje-fotograaf-veenendaal

Helemaal nieuw!

Mijn nieuwe huisstijl is gemaakt door Amy Hengst en omdat ze mij al kent, kon ze super goed inschatten wat bij mij zou passen.

Het was een onwijs fijne samenwerking en ik ben helemaal klaar voor de nieuwe start!


Hoe vinden jullie het geworden? Lekker roze he? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts, nieuwtjes en behind the scenes? Volg mij dan op Facebook en Instagram! Ben je geĂ¯nteresseerd in een fotosessie voor jou of jouw onderneming, neem dan contact op met mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *