Persoonlijke Q&A

In het kader van practise what you preach is hier een blog die helemaal bij het onderwerp van personal branding past. Leer mij iets beter kennen aan de hand van vragen die jullie aan mij stelden!

Vorige week had ik eindelijk weer een fotoshoot voor mezelf ingepland. Ik koos mijn lieve collega Amy Hengst uit om de meest geweldige foto’s van mij te maken, omdat wij een beetje op dezelfde lijn zitten qua idee over personal branding. Wel hebben we allebei een hele andere stijl van fotograferen en dat maakt het zo leuk! Amy fotografeert alles wat met liefde te maken heeft op een hele lifestyle-achtige manier, dus als je daar naar op zoek bent, heb je nu een super fijne fotografe gevonden!

Via Instagram vroeg ik wat jullie nu echt graag van mij zouden willen weten. Ik heb uit de vele reacties 5 vragen gekozen en de rest beantwoord ik via Instagram posts of misschien zelfs in losse blogposts, omdat ik daar echt super veel over kan vertellen! Maar goed, nu de vragen die ik voor nu heb gekozen!


Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Ik dacht: ‘Laat ik meteen met de moeilijkste beginnen!’ Over 10 jaar ben ik 32 en bestaat New Fotografie 14 jaar. Dat betekent dan ik dan al bijna mijn halve leven ondernemer ben! Ik hoop dat ik tegen die tijd een gezinnetje heb, een mooi huis en dat ik een goedlopend bedrijf heb met stagiaires of zelfs vast personeel.

Waarom ben je begonnen met fotograferen?

Bij mij is fotografie redelijk vanzelfsprekend geweest. Mijn vader maakte altijd foto’s toen ik klein was, lekker als hobby. Zelf kreeg ik op vakantie vaak een wegwerpcamera en toen dat niet meer cool was, kreeg ik een compactcamera. Eigenlijk heb ik dus altijd al gefotografeerd! Pas toen ik een blog had, zo rond mijn 14e, ging ik me veel meer verdiepen in fotografie en ik gebruikte toen de oude camera van mijn vader. Toen ik 17 was, besloot ik fotografie te gaan studeren en ik heb nooit meer iets anders willen doen!


Wat geeft jou doorzettingsvermogen

Mijn ouders hebben mij opgevoed met het idee dat niets vanzelfsprekend is en dat je hard moet werken als je iets wilt maken van je leven. Nu ben ik er zelf achter gekomen dat het niet alleen hard werken is, maar dat je ook de juiste keuzes moet maken en kansen altijd moet pakken als ze er liggen en interessant zijn. Is dat moeilijk? Ja. Zorgt dat ervoor dat ik soms denk ‘was ik nou maar accountant geworden en in loondienst gegaan?’ Ja. Toch denk ik dan altijd weer aan het doel wat ik heb, leven van mijn hobby. Ik geloof dat wanneer je iets echt graag wilt, dat dat je doorzettingsvermogen geeft en niets anders.

Wat zou je doen als je geen fotograaf zou zijn?

Nou, dit is een vraag waar ik vaker over nadenk. Ik kan door een blessure die voorlopig nog wel voor problemen zorgt misschien niet voor altijd blijven fotograferen. Ik denk dat het heel logisch zou zijn als ik iets met social media marketing zou gaan doen of iets met branding. Een eigen horecazaak lijkt me ook geweldig, maar dan komt die blessure helaas weer kijken… Lastig hoor, haha!


Dit waren de vragen voor deze keer, anders wordt het wel een hele lange lap tekst! Wil je meer over mij weten, volg me dan via Instagram en wie weet verschijnt er over een tijdje nog wel een Q&A oproepje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *