Over New Fotografie

Elke opdracht is anders en daarom maak ik graag een aanbod op maat op basis van uw wensen, zodat u uiteindelijk voorzien bent van beelden die toegevoegde waarde hebben! Mensen beoordelen vaak op beelden. Goede foto’s op bijvoorbeeld uw website of brochure stralen professionaliteit uit. Mijn passie is het vertalen van een idee of visie naar beeld. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste vertaling, want samenwerken vind ik belangrijk om tot de beste resultaten te komen. Ik denk met u mee, geef u advies en kom met creatieve en originele suggesties!

a7fe1645462957.5831fbce2803b

Mijn naam is Nadine van Spanje en ik ben de eigenaresse van New Fotografie. In 1997 kwam ik ter wereld en al snel werd duidelijk dat ik een heel creatief en ondernemend persoon ben. Op de basis- en middelbare school waren creatieve vakken favoriet en van theorie moest ik eigenlijk niets hebben, daarom was het ook niet gek dat ik in 2015 de beslissing maakte om tijdens mijn studie al te gaan werken als freelance fotograaf. Wel vond ik bedrijfskunde/ondernemen erg interessant, maar helaas sloten de lessen niet aan op het niveau van ondernemen waar ik al was. Kort na de start van mijn examenjaar meldde ik me aan voor het excellentie traject ‘Ik ga ondernemen’, een traject waar je voor geselecteerd moet worden en waar je van allerlei ondernemers en gastsprekers leert ondernemen. Ik werd geselecteerd en was enorm blij dat ik meer kon gaan doen dan eindeloos te oefenen met het maken van een factuur waar ik er al tientallen van had gemaakt… In 2018 heb ik de 4-jarige opleiding fotografie en natuurlijk het excellentie traject succesvol afgerond, maar ben dus al sinds 2015 professioneel met dit prachtige vak bezig!

Naast fotografie doe ik nog meer creatieve dingen, zo ben ik bijvoorbeeld actief als fotograaf en evenementenbegeleidster bij The Celebrate Factory, heb ik een zwak voor muziek van Dire Straits en houd ik van om nieuwe dingen te leren!

New Fotografie staat sinds 22 oktober 2015 geregistreerd bij de KVK onder nummer 64392279.