Over Nadine

Nadine-van-spanje-new-fotografie-over-mij-professionele-fotograaf-veenendaal-6

Wie staat er eigenlijk achter de camera? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt als je fotograaf bent. Mijn naam is Nadine van Spanje en ik ben het gezicht van New Fotografie. Opgeleid tot professioneel fotograaf en werkzaam in Midden Nederland, maar vooral in mijn woonplaats Veenendaal! Wist je trouwens dat de E en de W uit mijn bedrijfsnaam de eerste letters van mijn doopnamen zijn? De N van Nadine heb ik er voor geplakt!


Ondernemers en hun business laten stralen!

Ondernemers zijn bijzondere mensen. Ze hebben lef, nemen risico’s en kiezen ervoor om hun dromen waar te maken. Ik ben ook een ondernemer, funny fact, ik ben in 2018 een paar maanden voor mijn diplomering zelfs uitgeroepen tot ROC A12 Student-ondernemer van het jaar! Door het hele avontuur van deze titel heen, heb ik met verschillende ondernemers gesproken en iedereen had zijn eigen verhaal.

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor het bedrijfsleven en ik wilde mijn fotografie- en marketingtalenten gebruiken om andere ondernemers daarbij te helpen. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in interieur– en (personal) brandingfotografie en ik merk dat ik dit met heel veel plezier aan het doen ben. Dit hoor ik trouwens ook van opdrachtgevers terug, dat plezier van mij schijnt aanstekelijk te werken 🙂


Opleiding en ervaring

In 2018 heb ik mijn fotografie-diploma in ontvangst genomen na een fulltime studie van 4 jaar. Tijdens deze studie heb ik over elke tak van fotografie ervaring opgedaan en had ik zelf de verantwoordelijkheid om mij te specialiseren. Ik heb er zelf ook voor gekozen om naast mijn studie deel te nemen aan het excellentie-traject ondernemerschap, waar ik aan het eind werd verkozen tot ROC A12 Student-ondernemer van het jaar. Begin 2019 heb ik ook een certificaat behaald voor online marketing via de Google Digitale Werkplaats en heb verschillende social media en storytelling cursussen gedaan.

In het tweede jaar van mijn studie begon ik mijn eigen bedrijf en dat bleef natuurlijk niet alleen bij een KvK inschrijving. Ik heb verschillende bedrijven en particulieren voorzien van foto’s die dankbaar in gebruik genomen zijn! Denk hierbij aan interieurfotografie, (zakelijke) portretfotografie en branding fotografie. Daarnaast heb ik bij diverse bedrijven een succesvolle stage gelopen om nog meer praktijkervaring op te doen.


Wie is Nadine als ze niet werkt?

Als ik ondernemers aanmoedig om persoonlijk te zijn, kan ik zelf niet achterblijven natuurlijk! Ik ben enorm fan van muziek van voor mijn tijd en dit luister ik het liefst vanaf vinyl. David Bowie is een grote inspiratiebron en heb daarom zelfs een portret van hem op mijn been laten tatoeëren. Ook Prince en Dire Straits zijn mijn favorieten.

Om te bewijzen dat ik toch een echte millenial ben, houd ik ervan om regelmatig te checken of er nog wat leuks te beleven in op Instagram en om zelf regelmatig wat te posten, het is natuurlijk ook een beetje mijn werk. Volg je mij trouwens al? Verder word ik super blij van mooie planten en edelstenen. Sowieso houd ik van de natuur, het is magisch hoe mooi en krachtig dit is!

Vrienden en familie zijn heel erg belangrijk, het moet wel heel gek zijn als ik niet naar een verjaardag ga, een kerstdiner of een andere speciale gelegenheid. Ik vind dit een van de belangrijkste dingen in het leven.