Mijn doelen voor 2020

Whoehoee, het is weer tijd voor doelen! Het delen van je doelen is goed, want dan kunnen anderen jou daarbij helpen en het is natuurlijk ook een beetje een stok achter de deur. Doelen zijn natuurlijk nooit een verplichting, maar het houdt je wel scherp en ambitieus. Wat mijn doelen zijn? Ik vertel het je als je verder leest!


Voor welke onderwerpen stel je doelen?

Ik denk dat je overal wel doelen voor stellen kan (is dat een zin? Vast wel!). Marketingdoelen, omzetdoelen, salesdoelen, apparatuurdoelen, personeeldoelen, etc. etc. Moet je overal doelen voor stellen? Dat denk ik niet. Hoe fijn en ambitieus het ook is, ik denk dat je beter je focus kan leggen op een paar doelen, dan op heel veel doelen. Om je doelen te halen heb je natuurlijk ook acties nodig en je kan nu eenmaal niet 8 dagen in een week proppen om dat allemaal maar te kunnen doen.

Toch heb ik dit jaar wel hoge doelen gesteld voor verschillende onderwerpen. Bijna ietsje te denk ik, maar wat ik al zei: doelen zijn geen verplichtingen.


Profit first

Een van mijn doelen is om met Profit First te gaan werken. Ik had 12 december een workshop over deze methode van Willeke en het was echt een eyeopener. Hoe makkelijk is het als je al jouw inkomsten verdeelt over allerlei potjes, zodat je nooit meer geld te kort komt voor bijvoorbeeld mijn lieve vrienden van de Belastingdienst?!

Ik heb na de workshop meteen een boek gekocht over Profit First en deze ga ik in mijn vakantie lekker lezen, zodat ik meteen in 2020 aan de slag kan met deze methode!


Focus op Ondernemerschap

2020 moet echt het jaar gaan worden van Focus, mijn coachings- en trainingsaanbod voor startende fotografen. Mijn doel is om minimaal 8 1-1 sessies te plannen en in het voorjaar te starten met een super waardevolle Instagram-cursus, misschien zelfs wel twee keer! But first: werken aan mijn zichtbaarheid. Ik wil groeien naar 250 echte volgers in maart, dus mocht je mij daarbij al willen helpen, nodig jouw bevriende starters in de fotografie-branche uit om mij te gaan volgen op Instagram!


Interieurfotografie

Een heel wild doel is om 6 nieuwe interieurondernemers te verwelkomen in mijn klantenbestand die eens in de zoveel tijd voorzien willen worden van nieuwe toevoegingen in hun online showroom! Ik vind dat ik namelijk nog niet zo veel interieurfotografie doe als dat ik zou willen en dat is zonde, aangezien dit is wat ik echt heel erg van geniet!

Sinds een paar maanden heb ik een heel interessant aanbod waar ik 4x per jaar een dag lang voor of met je op pad ga om interieurs te fotograferen én we ook nog werken aan foto’s voor jouw personal branding! De investering verdien je weer terug met deze boost aan deze professionele presentatie van jou én jouw onderneming!


Personal branding

In 2020 hoop ik minimaal 15-20 ondernemers te helpen met personal branding fotografie. Dit kunnen ondernemers zijn die ik al vaker heb gefotografeerd, maar nieuwe mensen zijn ook hartelijk welkom!

Daarnaast wil ik de twee inspiratiesessies die bij de shoots (of los) te boeken zijn meer onder de aandacht brengen. Deze sessies zijn een extra, waardevolle verdieping van een personal branding shoot en gaan over Instagram marketing en Personal branding. Deze doen wij vooraf aan de shoot, zodat de beelden nóg beter aan gaan sluiten bij jou!


Heb jij al mooie doelen voor 2020? Mocht een van jouw doelen iets zijn uit mijn aanbod, dan ben je altijd welkom om even te mailen of te bellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *