Info

New Fotografie bestaat sinds 22 oktober 2015 en wat ik doe is content maken in de vorm van foto’s. Deze content is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan social media, je website, personal branding, drukwerk, etc. Vind je het lastig om een plan te maken of de foto’s op een goede manier te gaan gebruiken? Geen probleem, want ik help je hier graag mee! Even iets meer doen dan alleen fotograferen, dat is New Fotografie.


Het is best lastig en tijdrovend om met content te komen voor je social media kanalen, je website of offline uitingen, zeker als je er zelf niets of weinig mee hebt. Er gaat soms veel tijd zitten in het bedenken en creëren van content en die tijd besteed je liever aan je eigen werk, toch? Gelukkig bied ik de oplossing voor dit probleem! Jij kan lekker aan het werk, terwijl ik zorg voor prachtige en doordachte foto’s die goed aansluiten bij wat jij wilt communiceren!

Foto’s blijven heel erg goed scoren, zowel online als offline. In veel gevallen zelfs beter dan video, omdat mensen vaak geen tijd of gelegenheid hebben om een video te bekijken. Wat ik voor je doe is het maken van beelden bij wat je wilt communiceren naar de buitenwereld. Voorbeelden daarvan zijn: zakelijke portretten, een impressie van jouw bedrijf, foto’s van afgeronde projecten, sfeerfoto’s van producten, portretten van tevreden klanten, prachtige interieurfoto’s van jouw bedrijf, etc.

Mocht je er niet helemaal uitkomen met het bedenken van je content, dan help ik je daar graag bij en geef je ook advies over hoe je de beelden kan gaan gebruiken! Een brainstorm- of inspiratiesessie is zo ingepland. Op jouw kantoor, in een koffietentje of gewoon via Skype? Zeg jij het maar!


Afspraak maken?