Info

Mijn bedrijf New Fotografie bestaat sinds 22 oktober 2015 en wat ik doe is content maken in de vorm van foto’s. Deze content is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan social media, je website, personal branding, drukwerk, etc.


Vind je het lastig om met content te komen op je social media kanalen, je website of waar dan ook? Er gaat soms veel tijd zitten in het bedenken en creëren van content en die tijd besteed je liever aan je werk voor opdrachtgevers, toch? Gelukkig ben ik de oplossing voor dit probleem! Jij kan lekker aan het werk, terwijl ik zorg voor prachtige en doordachte foto’s die goed aansluiten bij wat jij wilt communiceren!

Foto’s blijven heel erg goed scoren, zowel online als offline. In veel gevallen zelfs beter dan video, omdat mensen vaak geen tijd of gelegenheid hebben om een video te bekijken. Wat ik voor je doe is het maken van beelden bij wat je wilt communiceren naar de buitenwereld. Voorbeelden daarvan zijn: zakelijke portretten, een impressie van jouw bedrijf, foto’s van afgeronde projecten, sfeerfoto’s van producten, portretten van tevreden klanten, prachtige interieurfoto’s van jouw bedrijf, etc.

Mocht je er niet helemaal uitkomen met het bedenken van je content, help ik je daar graag bij! Een brainstormsessie is zo ingepland. Op jouw kantoor, in een gezellig restaurantje of gewoon via Skype? Zeg jij het maar!


Afspraak maken?