Focus op ondernemerschap, fotograaf worden!

new-fotografie-veenendaal-professionele-fotograaf

Maak jij de allermooiste foto’s en wil je je eigen bedrijf starten?

Herken jij je dan hier in?

  • Je weet niet hoe je aan klanten komt
  • Die omzet komt er maar niet
  • Je krijgt stress van juridische zaken en verzekeringen
  • Wat heb ik eigenlijk nodig als professionele fotograaf?

Daar gaan we iets aan doen, want als fotograaf moet je ook een goede ondernemer zijn!

Wat jij o.a. gaat leren is:

  • Hoe jij een goed aanbod maakt met de juiste tarieven
  • Wie jouw ideale klant is en hoe je die aanspreekt
  • Welke juridische documenten en verzekeringen je eigenlijk zou moeten hebben
  • Waar je op moet letten bij jouw administratie
  • Super handige tips & tricks
  • En veel meer!

Nadine, coach voor fotografen

“Ondernemen doen we samen, dus laat mij je helpen om jouw bedrijf een kickstart te geven!

Ik ben ROC A12 Student-ondernemer van het jaar 2017/2018, praktijkopleider en fulltime zelfstandig fotograaf. In 2015 startte ik met New Fotografie, toen was ik pas 18. Inmiddels heb ik mega veel geleerd over het ondernemerschap en hoe dat is als fotograaf.

Coaching is mega waardevol, zeker als je net start met je onderneming. Ik begeleid sinds 2019 stagiaires en breng ze veel bij over het ondernemerschap, omdat dit vaak wordt vergeten op scholen.”


Waarom kies je voor mij?

Student-ondernemer 2017/2018
Gediplomeerd allround fotograaf
4 jaar ondernemerservaring
Gecertificeerd marketing-expert
Expert in online zichtbaarheid
Eigenaresse van New Fotografie
Lid van het grootste wereldwijde aanbevelingennetwerk, BNI
S-bb erkend leerbedrijf


Voor de sessie met Nadine was ik te veel aan het twijfelen en na de sessie heb ik meer zekerheid gekregen. Ik weet wat ik allemaal moet doen om mijn eigen bedrijf te starten.
De stap dat ik dit jaar nog mijn eigen bedrijf zou gaan starten had ik niet verwacht, maar dat gaat toch gebeuren! Erg blij mee en met dank aan de sessie! Naast het inschrijven bij de KvK zijn er nog veel stappen die ik moet doen, maar door de informatie en tips van Nadine weet ik dat dat goed komt en het fijne gevoel dat ik altijd op haar kan terug vallen met vragen erover!

Issabel Lokerse Photography

nadine-van-spanje-new-fotografie-fotograaf-focus-op-ondernemerschap-4

Ga jij binnenkort van je hobby of passie jouw werk maken?

Vanuit je studie fotografie? Vanuit de ziektewet of WW? Vanuit of naast je baan in loondienst? Heb je kinderen en wil je flexibel kunnen zijn? Alles is mogelijk en niets is raar! Iedereen heeft het recht om zijn of haar hart te volgen.

Dit betreft geen fotografie-cursus, je moet dus al op (semi) professioneel niveau kunnen fotograferen. Om dit te bepalen ontvang ik graag eerst jouw portfolio!


Dit is iets voor jou als:

Fotograferen jouw allergrootste passie is

Je niet vies bent van hard werken en investeren

Jij het heel belangrijk vindt om jouw zaakjes op orde te hebben


Programma en investering

Een traject bestaat uit een intake, zodat ik kan zien of jouw fotografie-skills in orde zijn. Daarna ontvang je een vragenlijst en plannen we een coachdag in bij mij op kantoor mét een lekkere lunch en goodiebag! Na een maandje kijken we naar de resultaten!

Momenteel heb ik een mooie pilot prijs voor je, hier vertel ik je graag meer over tijdens een telefonisch gesprek!