New Fotografie – Diensten

Als je alles samenvat wat ik doe, is dat het fotograferen van content. Online en offline. Denk bij online content aan beelden voor op je website, social media, profielfoto’s, presentaties, etc. Offline content kan een folder zijn, een brochure, een poster, enz. Om het allemaal wat overzichtelijker te maken, deel ik alles even op in verschillende onderwerpen.


Een zakelijk portret

new-fotografie-bedrijfsfotografie-zakelijk-portret-001

Als ondernemer mag je echt wel laten zien wie je bent en welke mensen er voor je werken, jullie zijn de gezichten en de wandelende visitekaartjes van het bedrijf! Een goed zakelijk portret is een must have voor personal branding, maar ook heel goed te gebruiken voor je profielfoto op bijvoorbeeld LinkedIn.

Bij mij kan je kiezen uit een standaardpakket of een pakket op maat laten maken. Het standaardpakket ziet er als volgt uit:

Eén portretopstelling op een locatie naar keuze

Je ontvangt een staande, een liggende en een vierkante foto

Het standaardpakket heeft een investering van €95,- ex btw. Liever een pakket op maat? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Benieuwd naar wat je kan verwachten? Bekijk dan mijn portfolio!


Een uitgebreide bedrijfsreportage

001

Wanneer je wilt laten zien wat je bedrijf doet, welke producten en/of diensten je levert, wat jouw missie en visie is of iets anders wat zeker zichtbaar moet zijn, is dit de perfecte optie! Een bedrijfsreportage (of een bedrijfspresentatie) is heel uitgebreid en is niet zomaar gefotografeerd. Om een goede bedrijfsreportage neer te zetten, zal ik mij eerst verdiepen in jouw bedrijf. In het wildeweg foto’s maken is hierbij echt een no go, want de foto’s moeten betekenisvol zijn en echt goed aansluiten bij de identiteit van je bedrijf. In een gesprek kijken we samen naar wat we gaan laten zien en op welke manier we dat doen.

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen. Eerst zien, dan geloven? Mijn portfolio inzien doe je hier!


Strakke en sfeervolle interieurfotografie

new-fotografie-interieur-005

Ben jij eigenaar van een gezellig restaurant, een interieurbouwer, een stylist of heb je een andere baan in de interieur-branche? Dan kan het wel eens zo zijn dat goede interieurfoto’s heel handig voor je zijn! Je kan namelijk wel vertellen dat je restaurant er zo gezellig uitziet of dat je een prachtige keuken hebt gebouwd, maar als je het kan laten zien dan is dat natuurlijk nog beter! Ik heb het dan over een sfeerimpressie of het laten zien van hoe jouw werk tot zijn recht komt in een ruimte. Misschien klinkt het een beetje zweverig, maar als je mijn portfolio bekijkt wordt het snel duidelijk!

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op!


Andere wensen of van alles een beetje?

new-fotografie-bedrijfsfotografie-event-fotografie-001

Dat kan! Laat me even weten wat je wilt of vraag maar raak als je twijfelt, het is allemaal vrijblijvend! Ik zie je mailtje graag verschijnen in mijn inbox!