Pitchen, hou hier rekening mee!

Pitchen, hou hier rekening mee!

Pitchen kan best spannend of moeilijk zijn, want hoe vat je jouw onderneming nou eigenlijk samen in zo’n korte tijd? Sinds ik lid ben van BNI Pluto pitch ik elke vrijdagochtend en hier en daar in het dagelijks leven ook, bijvoorbeeld als ik mezelf voorstel. Laatst heeft Kevin Ike van Van Ei naar Kip mijn pitch gefilmd, deze zien jullie samen met een aantal tips als je verder leest!

Meer lezen

Je successen vieren als zzp’er? Zo doe je dat!

Je successen vieren als zzp’er? Zo doe je dat!

Als het jaar ten einde loopt, gaan veel bedrijven met hun personeel iets leuks doen. Een borrel, uit eten, een activiteit, etc. Het is een manier om het gezamenlijk de successen te vieren en om het jaar op een leuke manier af te sluiten. Maar als zzp’er is het een stuk minder gebruikelijk om iets voor jezelf te organiseren. Toch denk ik dat het heel belangrijk is om even stil te staan bij succes en die ook te vieren. Ik geef je vandaag 5 tips, zodat jij ook een leuke manier kan vinden om het te vieren!

Meer lezen

Personal Branding moeilijk? 5 onderwerpen om over te schrijven!

Personal Branding moeilijk? 5 onderwerpen om over te schrijven!

Als ik na een fotosessie tegen mijn klanten zeg ‘nou, wel lekker gaan posten op social media he!’, kijken er toch een paar wat paniekerig op. ‘Ja, maar wat zet ik er dan bij?’ Hier heb ik iets op gevonden, namelijk de inspiratiesessies over Instagram marketing en personal branding! Vandaag geef ik alvast 5 leuke tips waar je over zou kunnen posten!

Meer lezen

Gastblog: #momboss Bo Theijs

Gastblog: #momboss Bo Theijs

Nog een gastblog! Twee in korte tijd, maar dat kwam even zo uit. Alleen maar extra leuk denk ik, misschien zijn jullie me ondertussen al een beetje zat geworden elke woensdag, haha! Vandaag de eer aan Bo Theijs, collega fotograaf uit hetzelfde stadje als waar ik woon! Bo is moeder van haar dochtertje Liv (1) en woont samen met haar partner Tim. Bo is dus moeder, fotograaf én werkt ook nog in loondienst. Hoe ze dat doet lees je vandaag!

Meer lezen