3x Netflix tips voor als je tijd over hebt

Het is vakantie, of je nu zelf ook vakantie hebt of niet. In de zomervakantie is het vaak stukken rustiger en zal je wat meer vrije dagen kunnen plannen dan op andere momenten. Om deze tijd op te vullen heb ik vandaag 3 Netflix tips voor je!

Als introvert kan ik echt genieten van een dag Netflixen, maar als extravert kan dat natuurlijk ook nooit kwaad! Zeker op regenachtige dagen geniet ik van dit me time moment, heerlijk!


Tidying up with Marie Kondo

Ik denk dat deze titel niet onbekend is! Ik houd echt van netheid en rust in huis (lees: mijn kamer) en ga dan ook regelmatig door mijn spullen heen. Kleding geef ik aan vriendinnen, zet ik op United Wardrobe of doneer ik aan de kledingbank in Veenendaal.

Deze serie is echt gemaakt voor sloddervossen die hun leven willen verbeteren, maar ook voor mensen zoals ik die genieten van een opgeruimd huis!


Homecoming: a film by Beyoncé

Dit is echt het meest fantastische concert wat op Netflix te zien is, als ik het mag zeggen. Ik geniet echt van al die dansers en danseressen, muzikanten en natuurlijk de Queen zelf! Tijdens de show zie je ook elke keer behind the scene fragmenten en zie je hoe zelfs Beyoncé onzeker is over haar lichaam. Echt een aanrader als je wat girlpower gebruiken kan!


Orange is the new Black

Mijn all time favorite heeft afgelopen vrijdag het allerlaatste seizoen gelanceerd! Deze serie telt 7 seizoenen en is een begrip in Netflix wereld. Deze serie kijkt makkelijk weg, zit vol humor, trekt tranen en snijdt maatschappelijke onderwerpen aan.

Ik heb afgelopen zaterdag het laatste seizoen al helemaal afgekeken en ik vond het zo goed! Echt een aanrader!


Wat is jouw favoriete film of serie op Netflix? Laat het mij en de lezers weten door een reactie te plaatsen! Vergeet mij ook niet te volgen op Instagram, want daar deel ik ook regelmatig mijn aanraders! Happy watching!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *