Particuliere fotoshoots vanaf nu bij The Celebrate Factory!

Heel leuk NEWs, want New Fotografie en The Celebrate Factory zijn een nieuwe samenwerking aangegaan! Vanaf nu boek je bij New Fotografie alleen de zakelijke fotografie diensten zoals bedrijfsreportages, zakelijke portretten, contentfotografie en interieurfotografie. Voor de particuliere fotoshoots zoals familieshoots, newbornshoots, loveshoots en meer ga je nu naar The Celebrate Factory!

Hoe het begon…

Ooit (toen ik het nog leuk vond om elke week dansles te geven) solliciteerde ik op een openstaande vacature als hiphop-docent bij Dance Company Flashdance, wat nu The Celebrate Factory heet. Toen ik daar kwam was het echt een dansschool, maar je kon ook feesten, evenementen en workshops boeken. Het liep allemaal heel erg goed, maar de eigenaresse, Melissa van Houwelingen, besloot om zich alleen te willen focussen op de feesten, evenementen en workshops. Ze wilde wel les blijven geven, maar niet meer alle verantwoordelijkheid hebben over de danslessen. Uiteindelijk heeft ze besloten om de danslessen over te doen naar een andere dansschool in Veenendaal en daar alleen nog een paar lessen te geven, zonder ook alle administratieve werkzaamheden te hebben. Melissa ging met Flashdance verder, maar ze deed alleen nog de feesten, evenementen en workshops. Dit deed ze samen met Roy (ook oud-Flashdance docent), Imke (onze make-up artist) en met mij.

Melissa besloot later dat er een nieuwe naam nodig was voor het bedrijf, iets wat meer herkend zou worden als “party zone”. Ze is toen gekomen op “The Celebrate Factory” en dit is toen ook nog veel verder uitgebreid! Ik weet nog dat Melissa en ik samen als een gek de deadline aan het halen waren om alles live te krijgen en de grootste lol hadden in het Van der Valk hotel, want daar waren wij toen als een gek de website aan het afmaken en aankondigingen aan het inplannen op social media! The Celebrate Factory werd gelukkig, ondanks de bijkomende spanning, met open armen ontvangen en de aanvragen kwamen al snel binnen. Ik werkte heel veel met Melissa, achter de schermen, maar niet alleen dat. Ik deed fotoshootfeestjes, videoclipfeestjes en nog veel meer!

Waarom gaan de particuliere fotoshoots naar The Celebrate Factory?

Ik volgde het ROC A12 Excellentietraject Ondernemerschap waar ik heel veel leerde over ondernemerschap wat mij te wachten stond en het einde van mijn studie naderde ook snel, waardoor ik een plan moest gaan maken met wat ik wilde gaan doen met New Fotografie. Een ding had ik al heel snel besloten, namelijk dat ik mij met New Fotografie langzaam alleen nog wilde richten op zakelijke fotografie diensten. Dit werd aan het einde van mijn studie echt helemaal duidelijk. Ik deed mijn proeve van bekwaamheid en maakte daarvoor als enige van de klas een bedrijfsreportage en combineerde dit met interieurfotografie. Na het presenteren van mijn examenserie hoefden mijn docenten niet lang na te denken over de uitslag, ik was geslaagd met een serie waarvan ze zeiden dat het duidelijk was dat ik een professional ben in fotografie (een compliment wat mij zeer geraakt heeft).

Ondernemen is keuzes maken. Ik had een doel, namelijk een bekendheid of status opbouwen die gelinkt wordt aan zakelijke fotografie diensten. Waarom zou ik niet meteen beginnen met stappen zetten om dat doel te bereiken en afstand doen van alle particuliere diensten? Tja, dat vond ik erg moeilijk. Ik vind fotoshoots doen voor gezinnen, stelletjes, een groep kinderen, of andere leuke mensen ook geweldig. Op een dag begon er een lampje te branden, wat als ik dit ging doen bij The Celebrate Factory?

Zo gezegd, zo gedaan…

Ik heb er echt wel een tijdje over nagedacht, maar legde dit idee uiteindelijk voor aan Melissa en mijn andere collega’s van The Celebrate Factory. Ze waren eigenlijk heel enthousiast en inmiddels is alles geregeld! We zijn nog wel bezig met kijken wat het aanbod moet gaan zijn, maar ik denk dat we nu een prima eerste aanbod hebben!

Bij The Celebrate Factory is er veel meer mogelijk. Er is namelijk een ruimte voor een grotere pop-up studio, er zijn collega’s die mij kunnen assisteren en het is voor The Celebrate Factory ook een leuke toevoeging, want van fotoshoots geniet je ook heel erg of kom je gezellig samen met geliefden!

Wat verandert er?

Weinig, om precies te zijn. Via deze website wordt je bij ‘particulier’ in het menu gelijk doorgestuurd naar het menu voor de fotoshoots bij The Celebrate Factory. Hier vandaan kan je alle informatie vinden en je fotoshoot boeken, of een ander leuk feestje! Offertes en facturen worden nu verstuurd vanuit The Celebrate Factory en eigenlijk is dat alles wel.

Wat blijft er hetzelfde?

Veel, om precies te zijn. Je kan en mag dezelfde, zelfs betere kwaliteit verwachten die je van mij gewend bent. Ik blijf ook alles zelf fotograferen en New Fotografie blijft ook gewoon bestaan! Het enige is dan dat ik mij met New Fotografie volledig ga richten op ondernemers en bedrijven.

Waar kan je alles nu vinden?

Particulier (familieshoots, vriendinnenshoots, newbornshoots, loveshoots, etc.)

Zakelijk (bedrijfsreportages, zakelijke portretten, contentfotografie, interieurfotografie)


Heel erg bedankt voor het lezen en ik hoop je snel terug te zien bij The Celebrate Factory of bij New Fotografie (of beide natuurlijk!)