Uw bedrijf in beeld

‘We moeten ons beter presenteren naar potentiële klanten’ is een zin die vast wel eens voorkomt tijdens een overleg of een vergadering. Wat kan een fotograaf daarin betekenen voor jou of jouw bedrijf? Waarom is het slim om in goede, professionele fotografie te investeren om je presentatie te verbeteren en aantrekkelijker te worden voor potentiële klanten? Lees snel verder!

Wist je dat mensen eerst naar foto’s kijken en dan pas een tekst lezen? Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Door een goede foto kan je in één keer laten zien wat je doet, maar hiervoor is wel wat denkwerk nodig. Want wat wil je uitstralen? Wat is de missie en visie van jouw bedrijf? Zijn jullie een jong bedrijf of gaan jullie al jaren mee?

Ik denk mee over deze kwesties en kom met slimme en creatieve suggesties. Wil je bijvoorbeeld een foto bij een stuk tekst waar in staat dat jullie al meer dan 50 jaar ervaring hebben? Dan maak ik voor bij die tekst geen foto van een 16-jarige stagiair, maar van een wat oudere werknemer die een en al ervaring uitstraalt. Zo’n foto versterkt de tekst enorm en het is erg belangrijk dat hier goed over na gedacht wordt. De foto van de stagiair kan altijd nog bij een tekst die gaat over interne opleidingen!

Een tijd geleden sprak ik iemand die zich bezig houdt met windenergie en windmolens. Dan is het een logische optie om windmolens en windmolenparken te laten fotograferen, maar onderscheidt je je dan van je concurrenten? Nee, want die hebben precies hetzelfde op hun website staan. Ik ga dan samen met jou verder brainstormen. Zullen we ook een foto van een kind maken die aan het vliegeren is op het strand of van iemand die op een dijk fietst die duidelijk last heeft van tegenwind? Het thema ‘wind’ komt dan ook over, heb je daar wel eens over nagedacht?

Met een professional die meedenkt kan je je onderscheiden van de concurrent die misschien wel hele standaard foto’s op de website heeft staan! Bij mij ben je daarvoor aan het juiste adres. Samen met jou denk ik na over wat voor beelden het beste bij jouw bedrijf passen.

Interesse? Neem dan contact op, ik hoop je snel te spreken!