1 op 1 sessie Fotografie

Heb je een spiegelreflex en wil je deze beter leren kennen of wil je gewoon weten hoe je zelf simpele foto’s maakt met een smartphone? Dan kan ik je daarbij helpen. We plannen een dagdeel waarop we eerst aan de slag gaan met de basis en daarna gaan fotograferen. Je leert over hoe je je camera instelt en wat de mogelijkheden zijn van jouw camera. Ook behandelen we kort de basis over fotografische vormgeving, welke composities zijn er, welke standpunten, etc. Bij een telefoon besteden we minder aandacht aan instellingen en meer aan de fotografische vormgeving. Ook besteden we aandacht aan handige apps om je foto’s mee te bewerken.

Hierna heb je een of twee weken de tijd om zelf flink aan de slag te gaan en wat opdrachten uit te voeren die je van mij krijgt. Na die periode stuur je de foto’s naar mij op en spreken we samen weer een moment af of deze te bespreken. Ik geef je nog wat tips en dan ben je helemaal klaar om zelfstandig gaan fotograferen!

Deze cursus is in principe 1 op 1, maar er zijn zeker ook mogelijkheden om dit met meerdere mensen te doen! Voor informatie en tarieven kan je contact met mij opnemen!