Personal Branding Fotografie

new-fotografie-personal-branding-zakelijk-portret

Achter elk bedrijf schuilt een persoon of een team die een bedrijf persoonlijkheid geven. Elke ondernemer is uniek en heeft een verhaal te vertellen. Laat jouw volgers kennis maken met je door het delen van jou als persoon door middel van personal branding fotografie! Zakelijke portretten zijn dan echt een must have! Het hoeft helemaal niet statisch te zijn of op een witte achtergrond, liever niet zelfs! Probeer zo normaal en toegankelijk mogen over te komen door dicht bij jezelf te blijven, want dat onderscheidt jou!

new-fotografie-personal-branding-zakelijk-portret-2

Wat brengt personal branding mij?

Personal branding is voor iedereen. Zonder jezelf op te nemen in je marketing of branding, zal je alleen mensen trekken die een bepaald product willen kopen of een dienst af willen nemen, omdat ze iemand nodig hebben. Laat je jezelf ook zien, dan zullen mensen eerder voor je kiezen, omdat ze een klik met je voelen en omdat je jezelf heel toegankelijk opstelt!

Over het algemeen doen mensen graag zaken met mensen waar ze een klik mee hebben. Als mensen online al een goed gevoel bij je hebben en zich verbonden met je voelen, zullen ze jou veel sneller durven benaderen. Verschuil je niet achter je bedrijf!

Misschien vind je het toch lastig of spannend, dat is heel erg begrijpelijk. Als je eenmaal over de drempel heen bent en jouw verhaal durft te vertellen met prachtige foto’s erbij, vraag je je af waarom je het niet eerder hebt gedaan! Je kan het zelf zo diepgaand maken als je zelf wilt.


new-fotografie-personal-branding-zakelijk-portret-3

Ben ik wel interessant genoeg?

Ja! Iedereen heeft een verhaal te vertellen, al is het maar iets kleins. Ik heb de ‘Own Your Story’ challenge gevolgd van Valerie Communiceert en dat was echt een eyeopener! Iedereen heeft een verhaal, je bent namelijk niet zomaar geworden wie je bent. Je doet ook niet zonder reden de dingen die je doet.

Laat jouw volgers kennis maken met je en laat zien wat voor leuke persoon je bent! Waarom moeten mensen jou hebben? Ben je super enthousiast? Heb je in het verleden iets meegemaakt, waardoor je zo goed bent geworden in wat je doet? Heb je bepaalde interesses of hobby’s? Of ben je gewoon super goed en voer je met veel plezier en passie jouw werk uit? Show it to the world! Uiteraard kan je personal branding ook combineren met brandingfotografie en/of interieurfotografie!

Wat er achter jouw bedrijf schuilt, maakt je uniek en onderscheidend. Stel je voor, je komt online iemand tegen die dezelfde hobby’s heeft of die misschien heel fijn en rustig werkt en je bent juist naar die persoon met die eigenschappen op zoek, geweldig toch dat dat gedeeld wordt? Je hoeft trouwens helemaal niet herkenbaar in beeld als je dat niet wilt, ik pas me volledig aan naar jouw wensen!


new-fotografie-personal-branding-zakelijk-portret-4

Werkwijze personal branding fotografie

Het is belangrijk om een plan te maken. Welke kanten van jezelf wil je laten zien en welke juist niet. Daarom bespreken we eerst goed wat je wilt en ik vraag je ook om een moodboard te maken over jezelf en daar ook in toe te voegen wat voor foto’s je mooi zou vinden.

We gaan op zoek naar de perfecte locatie en als dat geregeld is, plannen we een datum. Je ontvangt voor de sessie een document ter voorbereiding, zodat je niets vergeet! Op de dag zelf ben jij de leider, want het draait om jou. Natuurlijk ga ik je helpen als je het lastig vind om voor de camera te staan. Ik heb nog nooit iemand gefotografeerd die zich niet comfortabel voelde!

Tijdens de sessie mag je gewoon op de camera meekijken en suggesties doen. Ook mag je het altijd zeggen als je je ergens niet fijn bij voelt, want het moet wel leuk blijven!