Personal Branding Fotografie

new-fotografie-personal-branding-zakelijk-portret

Achter elk bedrijf schuilt een persoon of een team die een bedrijf persoonlijkheid geven. Elke ondernemer is uniek en heeft een verhaal te vertellen. Laat jouw volgers kennis maken met je door het delen van jou als persoon door middel van personal branding fotografie! Mooie portretten die bij jou en jouw bedrijf passen zijn dan echt een must have!

Het probleem

Yes, je hebt een foto gevonden van jezelf. Hij is alleen al 3 kapsels en 2 tattoo’s geleden gemaakt, oeps. Even een selfie maken dan! Hmm, dat is het ook niet echt als ik wat meer van mijzelf wil laten zien.

Na wat heen en weer geklets met jouw potentiële klant spreek je af om elkaar te ontmoeten, om te kijken of de klik er in het echt ook is. Je zit al 10 minuten te wachten en ziet een persoon een paar tafels verderop bellen. Ineens gaat jouw telefoon, blijkt die persoon dus jouw klant te zijn en jouw niet herkend te hebben. Handig is anders natuurlijk!

Jij wilt wel posten op social media en jouw website goed up to date houden met hele mooie foto’s die de tekst aanvullen, maar je hebt simpelweg geen foto’s die goed laten zien wie je bent en wat je doet. Ja, een paar selfies, maar je komt er achter dat de resolutie daarvan helaas te laag is, bummer…


new-fotografie-veenendaal-professionele-fotograaf-8

De oplossing!

Let’s show yourself! Fijn dat je bij mij terecht bent gekomen, want ik help je graag! Samen kijken we naar jouw bedrijf en kijken we hoe we jouw personal branding helemaal matchy kunnen maken met jouw huisstijl, aanbod en doelgroep.

Zelf voor de camera gaan staan is voor de meeste mensen echt wel heel erg spannend, maar jij krijgt van mij een handig document ter voorbereiding en tijdens het fotograferen krijg jij alle tijd en ruimte om lekker jezelf te zijn. We kletsen gezellig over van alles en nog wat, die camera van mij vergeet je gewoon helemaal!

Jij mag trouwens met mij meekijken op het scherm, want ik vind het belangrijk om jou de mogelijkheid te geven om suggesties te doen. Liever je haar los, of een ander shirtje aan, omdat je het zo toch niet helemaal bij je vind passen? Geen probleem. Ik heb liever dat je dat nu ziet, dan achteraf. Zo wordt jij echt tevreden over de foto’s!


new-fotografie-personal-branding-zakelijk-portret-4

Werkwijze personal branding fotografie

Het is belangrijk om een plan te maken. Welke kanten van jezelf wil je laten zien en welke juist niet. Daarom bespreken we eerst goed wat je wilt en ik vraag je ook om een moodboard te maken over jezelf en daar ook in toe te voegen wat voor foto’s je mooi zou vinden.

We gaan op zoek naar de perfecte locatie en als dat geregeld is, plannen we een datum. Je ontvangt voor de sessie een document ter voorbereiding, zodat je niets vergeet! Op de dag zelf ben jij de leider, want het draait om jou. Natuurlijk ga ik je helpen als je het lastig vind om voor de camera te staan. Ik heb nog nooit iemand gefotografeerd die zich niet comfortabel voelde!

Tijdens de sessie mag je trouwens maximaal 1 persoon meenemen als extra support. Kies hiervoor iemand waarbij je je 100% comfortabel voelt, dan zal je zien dat de fotosessie veel makkelijker wordt!


new-fotografie-professionele-fotograaf-veenendaal-personal-branding-zakelijk-portret-9

Goed te combineren met: