Interieur fotografie

Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-amersfoort-keuken

Yes, je hebt dé interieurfotograaf in de omgeving van Veenendaal gevonden! Interieurfotografie is een vak apart, daarom is het belangrijk te kiezen voor een ervaren fotograaf. Wat mag ik voor jou in beeld brengen?


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-amersfoort-keuken-1

Het probleem

Stel je voor, je bent interieurstylist of interieurbouwer en iemand wil wel eens weten wat je kan. Ze zijn namelijk op zoek naar iemand die ze kan helpen. Je kan moeilijk iedereen mee nemen naar je vorige opdrachtgevers, die zullen daar meestal niet op zitten wachten. Je probeert wat foto’s te maken met je telefoon, maar het kost je veel tijd en je bent niet tevreden over het licht en de vervorming.

Als restaurant eigenaar heb je geïnvesteerd in een goede interieurbouwer en -stylist, maar jouw gasten weten helemaal niet dat jouw restaurant zo mooi en sfeervol is ingericht. In de horeca ben je blij als je een keer tijd hebt om naar het toilet te gaan (ik als ex-bediende kan het weten), dus voor fotograferen heb je al helemaal geen tijd!

Je merkt dat jouw concurrent woningen veel sneller verkoopt dan jij, terwijl je nog zo veel tijd steekt in het fotograferen van de woningen met je telefoon. Dat de foto’s kwalitatief wat minder zijn dan die van je concurrent, tja, misschien wel. Foto’s geven wel de eerste indruk…


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-horeca-lounge-restaurant

De oplossing!

Door dit werk aan mij over te laten weet je zeker dat de foto’s er goed zijn en ervoor zorgen dat jij ze voor jouw doeleinden kan gebruiken. In de tijd dat ik fotografeer, kan jij je focussen op je eigen werk of lekker met mij meekijken en je focussen op de klanten waar wij op dat moment zijn. Ik geef jou een stukje rust en productiviteit terug samen met foto’s van excellente kwaliteit!

Ook over de selectie hoef je niet na te denken, je krijgt gewoon alle foto’s waarvan ik denk dat je ze goed kan gebruiken. Dat zijn nagenoeg alle foto’s! Het verkleinen kan ik ook alvast voor je doen, dat kan ik in een hele batch terwijl je zelf misschien foto voor foto moet verkleinen via een onhandige website.

Daarnaast krijg je van mij een checklist voor de eigenaren en bewoners van een interieur wat gefotografeerd gaat worden. Zo weet iedereen wat ze kunnen verwachte, ziet het interieur er netjes en verzorgd uit en heb jij het beter voor elkaar dan je concurrent!


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-woonkamer-maatwerk-interieurbouw1

Werkwijze interieur fotografie

Eerst bespreken we wat er gefotografeerd gaat worden en met welk doel. Is het op een locatie, of ga ik meerdere locaties langs (dit kan ik zelfstandig doen, maar als je het fijn vind om er ook bij te zijn is dat zeker mogelijk!). Mochten er meerdere locaties zijn, zorg je zelf voor een planning en mocht ik zelf op pad gaan, ontvang ik deze graag een paar dagen van tevoren.

Tenzij anders overeengekomen, zorg ik zelf voor de styling. Meestal schuif ik van alles heen en weer, maar zorg altijd dat alles weer op de oude plek terecht komt. Schoonmaken doe ik helaas niet. Zorg er daarom voor dat het document wat je ontvangt ter voorbereiding ook gecommuniceerd wordt naar de eigenaar van het interieur.

Wist je dat ik soms wat leuke behind the scene foto’s en filmpjes deel via Instagram stories? Volg mij om ze te zien!


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-woonkamer-maatwerk-interieurbouw

Goed te combineren met: