Interieur fotografie

Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-amersfoort-keuken

New Fotografie is dé interieurfotograaf in de omgeving van Veenendaal! Interieurfotografie is een vak apart, daarom is het belangrijk te kiezen voor een ervaren fotograaf. Ik beheers de technieken en kan zelf de styling regelen! Op een professionele manier leg ik het interieur vast en let op alle details!


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-amersfoort-keuken-1

Waarom interieur fotografie?

Stel je voor, je bent interieurstylist of interieurbouwer en iemand wil wel eens weten wat je kan. Ze zijn namelijk op zoek naar iemand die ze kan helpen. Je kan moeilijk iedereen mee nemen naar je vorige opdrachtgevers, die zullen daar meestal niet op zitten wachten. Wat je nodig hebt zijn duidelijke, professionele foto’s. Foto’s die precies laten kan wat je kan en waarmee jij je klanten blij maakt.

De foto’s zijn heel erg geschikt om op je website en social media accounts te plaatsen. Ook voor drukwerk zijn ze natuurlijk goed bruikbaar. Waar je met je telefoon vaak maar tot 20×30 formaat scherp kan printen, kan je met de foto’s die ik maak met professionele apparatuur een vrachtwagen volplakken. Zeg maar hallo tegen online en offline aandacht!


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-horeca-lounge-restaurant

Interieur fotografie voor horeca-ondernemers

Ook voor horeca-ondernemers kan het laten fotograferen van het interieur een positieve bijdrage leveren. Je laat je gasten namelijk alvast wat van de sfeer proeven en dit werkt heel uitnodigend! Voor de meeste mensen is de omgeving waar ze eten net zo belangrijk als de kwaliteit van het eten zelf.

Omdat ik zelf een horeca-achtergrond heb, weet ik waar ik op moet letten als ik aan het fotograferen ben. Kaarsjes aan, viltjes netjes, bestek recht, etc. Erg handig als de fotograaf ook weet hoe alles moet liggen toch?

Wil je graag een compleet beeld van je horeca-onderneming? Ook voor prachtige foto’s van gerechten, personeel, etc. kan ik zeker betekenisvol zijn!


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-woonkamer-maatwerk-interieurbouw

Interieurbouw bedrijven, meubelmakers en stylisten

Foto’s kunnen een prachtige aanvulling of vervanger zijn van een showroom! Met foto’s kan je laten zien hoe recent werk tot zijn recht komt in een ruimte en hoe dit gebruikt wordt. We kunnen zelfs jouw klanten in het interieur fotograferen, zodat ze kunnen vertellen wat hun ervaring met jou/jouw bedrijf is! Dit doen we door middel van brandingfotografie!

Ook kunnen de foto’s een fijne bijdrage leveren aan de naamsbekendheid en het werven van nieuwe opdrachtgevers. Als jij regelmatig goede foto’s op jouw website en social media hebt staan, krijgen mensen vertrouwen in je en zien ze ook wat voor moois en bijzonders je kan maken, waardoor ze sneller bij jou aan zullen kloppen! Als je je persoonlijkheid extra goed wil laten zien, is een personal branding sessie ook wel iets voor jou!


Interieurfotografie-new-fotografie-interieur-professioneel-fotograaf-veenendaal-woonkamer-maatwerk-interieurbouw1

Werkwijze interieur fotografie

Eerst bespreken we wat er gefotografeerd gaat worden. Is het op een locatie, of ga ik meerdere locaties langs (dit kan ik zelfstandig doen, maar als je het fijn vind om er ook bij te zijn is dat zeker mogelijk!). Mochten er meerdere locaties zijn, zorg je zelf voor een planning en mocht ik zelf op pad gaan, ontvang ik deze graag een paar dagen van tevoren.

Tenzij anders overeengekomen, zorg ik zelf voor de styling. Meestal schuif ik van alles heen en weer, maar zorg altijd dat alles weer op de oude plek terecht komt. Schoonmaken doe ik helaas niet. Zorg er daarom voor dat dit gecommuniceerd wordt naar de eigenaar van het interieur. Om het allemaal wat handiger te maken, krijg je een document met een checklist en een korte uitleg wat ik ga doen, zodat je deze kan verzenden naar de eigenaren van een interieur!

Wist je dat ik soms wat leuke behind the scene foto’s en filmpjes deel via Instagram stories? Volg mij om ze te zien!