Branding Fotografie

new-fotografie-branding-fotograaf-bedrijfs-reportage-presentatie-freelance-ondernemer

Wat is branding fotografie eigenlijk? Het is eigenlijk een visuele presentatie van jouw bedrijf, of een bedrijfsreportage. Met deze foto’s laat je zien wat jouw bedrijf doet, welke diensten of producten je levert en/of produceert. Om te zorgen dat de foto’s perfect passen bij jouw bedrijf en bij jou, gaan we samen een plan uitzetten. Met een goed plan krijg je foto’s met veel meer diepgang en ze sluiter beter aan bij jouw huisstijl!


new-fotografie-branding-fotograaf-bedrijfs-reportage-presentatie-1

Voor wie is branding fotografie en wat kan je er mee?

Branding is voor iedereen die op wil vallen, of je nu freelancer bent of eigenaar bent van een groot bedrijf of een webshop.

Branding is voor iedereen anders. Heb je een webshop, dan is het belangrijk om te laten zien welke producten je verkoopt en wat je ermee kan. Ben je een freelancer en lever je diensten? Dan gaan we kijken of we jouw dienst vast kunnen leggen, of mooie sfeerbeelden kunnen maken die bij jouw dienst passen. Voor iedereen is brandingfotografie mogelijk! Wil je het nog persoonlijker maken, combineer het dan met een personal branding sessie!

De foto’s die ik voor je maak, zijn ideaal voor het gebruik op je website of voor jouw online en offline marketing. Het is belangrijk dat we samen gaan zorgen dat de foto’s ook aansluiten bij jouw bedrijf en de huisstijl. Ook gaan we kijken hoe we de foto’s zo persoonlijk mogelijk kunnen maken.

Mocht je hulp nodig hebben met de online marketing, dan help ik je daar graag mee!


new-fotografie-branding-fotograaf-bedrijfs-reportage-presentatie-2

Werkwijze van de bedrijfsreportage

Samenwerking staat op 1, zonder samenwerking krijgen we matige foto’s en dat willen we niet natuurlijk! Ook is het belangrijk om helder te hebben wat je precies wilt laten zien. Wil je alleen maar sfeerfoto’s van je producten, of wil je ook laten zien wat je ermee kan doen of wat het kan bijdragen aan het leven van jouw klant?

Om alles helder te krijgen, gaan we brainstormen. Dit kan telefonisch, via Skype of face to face. Ik wil ook graag dat je een moodboard voor me maakt, dat mag zo uitgebreid of simpel als je zelf wilt. We gaan ook kijken naar de locatie, fotograferen we op jouw werkplek, gaan we naar een leuk tentje of kiezen we voor de buitenlucht?

Tijdens de sessie ga ik lekker mijn gang en je mag natuurlijk tussendoor met suggesties komen! Ook mag je met mij meekijken op het scherm, want zoals ik al zei, samenwerking staat op 1! Wist je trouwens dat ik af en toe behind the scenes deel op Instagram Stories? Volg mij!