Branding en Product

new-fotografie-branding-fotograaf-bedrijfs-reportage-presentatie-freelance-ondernemer

Ik geloof dat elk bedrijf goede foto’s nodig heeft van de producten en/of diensten die aangeboden worden. Jij ook toch? Met foto’s maak je het veel duidelijker voor jouw volgers en klanten en dat is precies wat we willen. Samen gaan we aan de slag met een plan, zodat de foto’s een verlengstuk worden van jouw bedrijf!


Het probleem

Jij hebt foto’s nodig om te gebruiken in jouw webshop, op je website of op social media, maar het lukt je niet om jouw product of dienst duidelijk in beeld te brengen en laten we het ook niet hebben over een goede match met jouw huisstijl. Dat is vervelend, want jij wilt juist opvallen en herkenbaar zijn tussen al die anderen!

Je hebt eigenlijk ook helemaal geen zin en tijd om het allemaal zelf te doen, want er is werk genoeg voor je zonder die foto’s. Daarnaast zijn de foto’s lang niet zo mooi als die van je concurrent en vallen ze niet op bij jouw volgers die jouw potentiële klant zijn. Foto’s maken van je eigen dienst op zelfontspanner bleek trouwens ook niet helemaal te werken, eigenlijk zou je willen dat iemand anders het zou doen voor je.

Daarnaast ben je misschien heel veel tijd kwijt aan de bewerking, tijd die je ook had kunnen gebruiken om even die paar offertes te sturen of om een klant te helpen.


new-fotografie-veenendaal-professionele-fotograaf-7

De oplossing!

Relax! Vertel mij wat je gefotografeerd wilt hebben en het wordt geregeld! Het kan allemaal: productfotografie, flatlays, sfeerfoto’s, en meer. We gaan samen eens kijken wat jij precies nodig hebt om over te brengen wat mensen bij jou kunnen kopen of van welke diensten ze gebruik kunnen maken.

We gaan ook kijken naar hoe we de foto’s eigen kunnen maken, bijvoorbeeld door het gebruiken van specifieke kleuren of materialen die bij jou en jouw huisstijl passen. Zo worden de foto’s herkenbaar en zullen mensen gelijk aan jou denken als ze de foto’s zien.

De bewerking en het eventuele verkleinen doe ik voor je, ook lever ik alle foto’s waarvan ik denk dat je ze gebruiken kan, zonder extra kosten. Dat scheelt weer heen en weer mailen, keuzestress en extra bijbetalen.


new-fotografie-branding-fotograaf-bedrijfs-reportage-presentatie-2

Werkwijze

Samenwerking staat op 1, zonder samenwerking krijgen we matige foto’s en dat willen we niet natuurlijk! Ook is het belangrijk om helder te hebben wat je precies wilt laten zien. Wil je alleen maar sfeerfoto’s van je producten, of wil je ook laten zien wat je ermee kan doen of wat het kan bijdragen aan het leven van jouw klant?

Om alles helder te krijgen, gaan we brainstormen. Dit kan telefonisch, via Skype of face to face. Ik wil ook graag dat je een moodboard voor me maakt, dat mag zo uitgebreid of simpel als je zelf wilt. We gaan ook kijken naar de locatie, want ook dat is belangrijk en moeten we niet vergeten. Ook mag je producten naar mij opsturen als je dat fijner vindt. Het wordt soms nog al een creatieve chaos namelijk 😉

Tijdens de sessie ga ik lekker mijn gang en je mag natuurlijk tussendoor met suggesties komen! Ook mag je met mij meekijken op het scherm, want zoals ik al zei, samenwerking staat op 1! Wist je trouwens dat ik af en toe behind the scenes deel op Instagram Stories? Volg mij!


Goed te combineren met: