En, hoe bevalt je kantoor?

En, hoe bevalt je kantoor?

Een vraag die ik regelmatig krijg. Sinds september huur ik bij Flexxin, een superleuke locatie met (flex) kantoren. Ik huur een ruimte voor 3 dagen in de week, omdat ik thuis niet heel erg productief meer kon zijn. Hoe het nu na 2,5 maand bevalt, lees je in deze blog!


Waarom een kantoor?

Ik heb 4 jaar lang vanuit huis gewerkt en soms werkte ik in een koffietentje. Op het gegeven moment gingen beide opties mij tegenstaan en ook met een stagiaire op komst, moest ik echt de stap zetten: een eigen kantoor.

Thuis werd ik te veel gestoord. Ik woon nog thuis en er is eigenlijk altijd wel iets of iemand thuis die mij van mijn werk houdt. Is het niet mijn moeder, dan is het wel de wasmachine. Voor afspraken moest ik eigenlijk altijd naar de ander toe, of ik moest naar een koffietentje en voor je het weet ben je kapitalen kwijt aan consumpties. Niet zo handig.

Ook voor mijn stagiaire wilde ik een kantoor. Ik heb zelf ooit een paar weken bij iemand thuis stage moeten lopen en dat is echt not done. Ik heb niet eens ruimte thuis en mijn stagiaires zitten er ook echt niet op te wachten om op een krap zolderkamertje te gaan zitten.


Flexxin

Een tijdje geleden leerde ik Kevin van Van Ei naar Kip kennen en had een afspraak met hem op zijn kantoor. Hij zit dus blij Flexxin en ik vond het daar ook wel heel erg leuk. Ik raakte na onze afspraak nog even aan de praat met een van de eigenaren van Flexxin en kwam al vrij snel langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Eigenlijk was het maar een paar dagen voordat ik zei ‘Ja, dit ga ik doen!’. Alles was bespreekbaar en veel was mogelijk. De week erop zat ik er al!

Bij Flexxin komen vooral wat kleinere ondernemers, studenten en mensen die een vergadering of event hebben. Dat maakt het heel erg gezellig en afwisselend. Natuurlijk is het ook super leuk om met elkaar te netwerken en te sparren, ook dat gebeurt heel regelmatig!


Maar, is het nou wat?

Ohja, daar ging deze blog over! Ja, ik ben echt heel blij met het kantoor en ook heel erg blij dat ik voor Flexxin gekozen heb. De sfeer is echt heel erg goed, de mensen zijn leuk en alles is top geregeld.

Het kantoor is echt goed betaalbaar, de koffie is goed, het internet is razendsnel en je kan echt van allerlei dingen gebruik maken. Een koelkast, de printer.. Er is zelfs een tosti-ijzer!

Iedereen die ik ontvang op kantoor is echt lovend over het concept, de sfeer en de bereikbaarheid. Flexxin zit namelijk precies naast station Veenendaal-Centrum. De bussen en treinen stoppen bijna letterlijk voor de deur. Ook qua lunch en avondeten zit je prima. Binnen een minuut sta je bij New York Pizza of de Chinees, binnen 5 minuten bij een snackbar en de supermarkt is 5 minuutjes fietsen. Als je daar geen zin in hebt, dan is er altijd nog thuisbezorgd! Ook zit er een DHL punt, wat ook mega handig is!


Woon jij in Veenendaal, ben je zzp’er en wil je ook een leuke plek om te werken. Kom dan eens langs! Wil jij net zulke mooie foto’s als die in deze blog die ik voor Flexxin heb gemaakt? Neem dan contact met mij op!

Je successen vieren als zzp’er? Zo doe je dat!

Je successen vieren als zzp’er? Zo doe je dat!

Als het jaar ten einde loopt, gaan veel bedrijven met hun personeel iets leuks doen. Een borrel, uit eten, een activiteit, etc. Het is een manier om het gezamenlijk de successen te vieren en om het jaar op een leuke manier af te sluiten. Maar als zzp’er is het een stuk minder gebruikelijk om iets voor jezelf te organiseren. Toch denk ik dat het heel belangrijk is om even stil te staan bij succes en die ook te vieren. Ik geef je vandaag 5 tips, zodat jij ook een leuke manier kan vinden om het te vieren!

Meer lezen

Personal Branding moeilijk? 5 onderwerpen om over te schrijven!

Personal Branding moeilijk? 5 onderwerpen om over te schrijven!

Als ik na een fotosessie tegen mijn klanten zeg ‘nou, wel lekker gaan posten op social media he!’, kijken er toch een paar wat paniekerig op. ‘Ja, maar wat zet ik er dan bij?’ Hier heb ik iets op gevonden, namelijk de inspiratiesessies over Instagram marketing en personal branding! Vandaag geef ik alvast 5 leuke tips waar je over zou kunnen posten!

Meer lezen

Gastblog: #momboss Bo Theijs

Gastblog: #momboss Bo Theijs

Nog een gastblog! Twee in korte tijd, maar dat kwam even zo uit. Alleen maar extra leuk denk ik, misschien zijn jullie me ondertussen al een beetje zat geworden elke woensdag, haha! Vandaag de eer aan Bo Theijs, collega fotograaf uit hetzelfde stadje als waar ik woon! Bo is moeder van haar dochtertje Liv (1) en woont samen met haar partner Tim. Bo is dus moeder, fotograaf én werkt ook nog in loondienst. Hoe ze dat doet lees je vandaag!

Meer lezen

Ondernemen met een beperking

Ondernemen met een beperking

Zenuwschade en dystrofie, ik moet het er maar mee doen. Door overbelasting kreeg ik zo’n 1,5 jaar geleden last van een zenuw in mijn voet. Hier ben ik in januari 2019 aan geopereerd, maar helaas hielp het niet en heb ik daar dystrofie van gekregen. Later bleek de zenuw waar ik last van heb ‘gewoon’ te beschadigd te zijn door het vele staan en lopen in de horeca waar ik tot begin 2019 werkte. Helaas pindakaas. Terug naar mijn oude horecabaan kan niet meer, dus ben ik nu fulltime ondernemer, aangezien dat toch mijn levensdoel is. Hoe ik dat doe met mijn beperking lees je in dit blog!

Meer lezen