Op vakantie zonder camera

Op vakantie zonder camera

‘Wat? Neem jij je camera niet mee op vakantie?’ Nee, deze keer even niet en daar zijn een aantal redenen voor. Spoiler alert: het is niet omdat ik fotografie niet meer leuk vind! Wil je weten waarom ik mijn camera niet heb meegenomen en de foto’s zien die ik met mijn (fantastische, ahum) iPhone heb gemaakt, dan moet je verder klikken!

Meer lezen

Legalproof ondernemen met de Lawyer of Attraction®

Legalproof ondernemen met de Lawyer of Attraction®

Afgelopen woensdag, 26 juni 2019 was het #GREATGIANTGENIOUS evenement van Kim Hendriks, beter bekend als de ‘Lawyer of Attraction®’ Samen met een groep ondernemers luisterden we naar het inspirerende verhaal van Kim, maakten we kennis met elkaar en elkaars ondernemingen. Daarnaast heb ik Kim geïnterviewd, o.a. over het boek wat ze heeft geschreven, het Expertboek ‘Legalproof Ondernemen’.

Meer lezen

Checklist interieur fotografie

Checklist interieur fotografie

Help, mijn interieur of die van mijn klant wordt gefotografeerd! Hoewel een interieur er eigenlijk toch al gewoon staat, is er wel wat voorbereiding nodig wanneer ik langs kom voor een mooie interieur fotografie klus. Zo ben ik je zo kort mogelijk tot last in jouw huis of bedrijf en komt het op beeld extra goed over! In dit blog lees je wat je kan doen voordat ik langs kom om alles soepel te laten verlopen, dus lees snel verder!

Meer lezen